MPY Wifi S on ratkaisu kodin langattoman verkon ongelmiin. MPY Wifi -palvelulla varmistat huippunopean ja luotettavan langattoman yhteyden kodin jokaiseen huoneeseen.

MPY Wifi S on sinulle, jos

  • kotisi on 70-140m2 ja haluat liittää langattomaan verkkoosi kymmeniä laitteita.
  • langaton verkko ei toimi nykyisillä laitteillasi kunnolla.
  • modeemi sijaitsee kodissasi kaukana paikasta, jossa haluat käyttää nettiä.

Valitse nyt MPY Wifi S! Se on huoleton ja helppo ratkaisu rakentaa kodin langaton verkko kiinteällä kuukausimaksulla.

MPY Wifi S sisältää 1 kpl eero 6 -reitittimen. Sopimuksen teko ja laitteen nouto myymälästämme (Mikonkatu 16, Mikkeli) arkisin kello 8-17 ajalla 21.11.-25.11.2022. Saat meidät kiinni myös puhelimitse 030 670 3100 (0,084 €/min) tai sähköpostitse myymala@mpy.fi.

Lue tarkemmat etuhintaehdot täältä.

Tilaa MPY Wifi S myymälästämme 21.11.-25.11.2022.

Ensimmäiset 2 kk 0 €!

Tämän jälkeen sopimus jatkuu 24 kuukauden määräaikaisella sopimuksella 4,90 €/kk (norm. 7,90 €/kk) ellet irtisano ja palauta laitetta myymäläämme viikon sisällä maksuttoman jakson jälkeen.

 

MPY Wifi luo älykodin

MPY Wifi on järjestelmä, joka luo käyttäjälleen langattoman wifi-verkon kodin jokaiseen huoneeseen. MPY Wifi toteutetaan huippulaadukkailla eero 6 -reitittimillä, jotka muodostavat varman ja luotettavan Mesh-verkon.

Alexa-yhteensopivia älylaitteita voit hallita mobiilisovelluksella, eero 6 -laitteiden sisäänrakennetun Zigbee-keskitimen ansiosta.

Nopeus

Wifi 6 -tekniikka auttaa maksimoimaan yhteytesi, voit nauttia langattomasta huippunopeudesta ja uskomattomasta luotettavuudesta.

Hallinta

Määrität ja hallitset langatonta verkkoasi helposti mobiilisovelluksen avulla.

Jakaminen

Luo suojattu vierasverkko ja jaa se läheisillesi ilman salasanoja, QR-koodin avulla.

Älylaitteet

MPY Wifi -palveluun yhdistät jopa yli 75 älylaitetta ja luot perheenjäsenille omat profiilit.

Usein kysyttyä

Wifi 6 on uusin wifi-standardi, joka kykenee käsittelemään huomattavasti enemmän samanaikaista tietoa kuin aiemmat wifi-standardit. Toisin sanoen Wifi 6 varmistaa nopeamman, luotettavamman ja kattavamman langattoman kotiverkon.

MPY Wifi -palvelun eero 6 -laitteet käyttävät TrueMesh-teknologiaa. TrueMesh varmistaa, että jokainen eero 6 -laite yhdistyy langattomasti toisiinsa sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n signaalilla. Tämä luo tiheän yhteysverkon ja monia mahdollisia reittejä liikenteelle.

Useamman laitteen sisltävässä kokonaisuudessa yksi laitteista kytketään modeemiin tai reitittimeen verkkokaaupelilla. Muut eero 6 -laitteet toimivat ns. satelliitteina ja yhdistyvät toisiinsa langattomasti.

Lähtökohtaisesti jokainen koti on ainutlaatuinen. eero 6 -laitteet on suunniteltu niin, että ne sopivat mihin tahansa kotiin. Yleensä suosittelemme tarvittavien eero 6 -laitteiden määrää, kodin makuuhuoneiden ja/ tai kerrosten lukumäärän perusteella.

Langattoman verkon määrittäminen on helppoa ja nopeaa. Lataa mobiilisovellus hakusanalla “eero wifi” sovelluskaupastasi (iOS tai Android) ja seuraa suomenkielisiä ohjeita.

Lue tarkempi asennus- ja käyttöopas täältä.

On hyvä muistaa, että jokainen koti on yksilöllinen ja sijoittelu tulee tehdä huoneiden, kerrosten ja netin käyttötarpeen mukaan. Tukiasemien sijoitteluun vaikuttavat myös asunnon rakennusmateriaalit, esimerkiksi signaali läpäisee huonommin betonia kuin puuta.

Sijoittelussa tulee huomioida se, että jokainen eero 6 -tukiasema tarvitsee sähköä toimiakseen, joten sijoituspaikan tulee olla sähköpistorasian ulottuvissa.

MPY Wifin eero 6 -laitteet on varustettu sisäänrakennetulla Zigbee smart home -keskittimellä, mikä poistaa ylimääräisten älykeskittimien tarpeen. Sisäänrakennetun Zigbee-älykotikeskittimen ansiosta eero 6 -laitteet yhdistävät verkossasi yhteensopivat laitteet Alexaan, joten et tarvitse erillistä Zigbee älykotikeskitintä jokaiselle laitteelle.

Myymälämme palvelee ma-pe klo 8-17

030 670 3100 (0,084 €/min)

myymala@mpy.fi Osoitteemme on: Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli