Tarjoamme huippunopean netin sekä kattavat lisäpalvelut Telian Avoin kuitu -liittymiin. Valitse nettiisi sopivin vauhti sekä lisäpalvelut juuri omien tarpeidesi mukaan.

Huomioithan, että voit tilata palvelut vasta, kun sinulle on kytketty valokuitu käyttöön.

Tarkista saatavuutesi ja tilaa jo tänään

Valitse palveluntarjoajaksi vakaa ja vastuullinen MPY.

Nämä hinnat ovat voimassa Telian Avoin Kuitu -kumppaniverkon alueella (esimerkiksi osuuskunta tai Elenia). Mikäli olet Telian tai Valokuitusen verkon asiakas, tarkista MPY:n palvelut ja hinnat täältä.

Avoin Kuitu -liittymät eivät sisällä automaattisesti reititintä. Mikäli tarvitset myös reitittimen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tilaa myös suosittuja muita palveluitamme!

Mikä valokuitu?

Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys. Se on sekä ominaisuuksiltaan että tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen. Valokuitunetti on pätkimätön liittymä, joka takaa nopeammat yhteydet usealle laitteelle.

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ohittamaton osa nykyaikaista asumista. Ne ovat nykykodissa yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto.

Vaihda vaikeudet ja pätkivä yhteys valokuituun.

Miksi kannattaa valita valokuitu

Valokuitunetti tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitukaista on kokonaan omassa käytössäsi, eikä kaistaa tarvitsee jakaa naapurin kanssa. Valokuitunetin yhteys toimii säällä kuin säällä.

Valokuitu on nopein mahdollinen liittymä asuntosi tietoverkkoyhteyden toteuttamiseen. Nettiyhteyden nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky ovat ylivoimaisia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Olet sitten aktiivipelaaja, elokuvien suurkuluttaja, satunnainen surffailija, työskentelet tai opiskelet kotona – valokuitunetti mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Valokuituyhteys tuo halutessasi käyttöösi kaapeli-TV-palvelut ja laajan valikoiman maksu-TV-kanavia. Valokuitunettiä on mahdollista jakaa myös langattomasti erilaisten reitittimien avulla, jotka luovat nopean ja suojatun langattoman sisäverkon (WLAN).

Valokuituverkon rakentamisesta ja käyttämisestä syntyvä vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä ei aiheuta suurta hiilijalanjälkeä.

Tutkimuksen mukaan valokuituliittymän vuotuinen hiilidioksidipäästömäärä per kotitalous on 5,48 kiloa. Tämä vastaa noin puolen promillen osuutta keskiverron suomalaisen hiilijalanjäljestä. Kotitalouden valokuituliittymän vuosittainen päästömäärä vastaa siis esimerkiksi noin 35 kilometrin autoilun hiilidioksidipäästöjä polttomoottorikäyttöisellä autolla.

Lue lisää artikkelistamme.

Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuidulla takaat toimivan netin vähintään 50 vuodeksi. Valokuitu lisää talosi ja kiinteistösi arvoa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, me autamme.

030 670 3033 (normaali pvm./mpm.)

asiakaspalvelu@mpy.fi

Palvelemme arkisin klo 8-17.