Etusivu UUSIKuluttajilleUutisetNostamme valokuitu­asiak­kaidemme nopeuksia

Nostamme valokuitu­asiak­kaidemme nopeuksia

15.12.2023

Joulun henki on vahvasti läsnä, ja haluamme tuoda ripauksen taikaa myös sinun digitaaliseen arkeesi! Tiedämme, että hyvät yhteydet ovat tärkeitä, erityisesti joulun aikaan, kun sukulaiset ja ystävät jakavat hetkiä niin lähellä kuin kaukanakin.

Joulun kunniaksi kiihdytämme kaikkien valokuituasiakkaidemme nopeutta aivan uudelle tasolle! Nopeuden nosto koskee omakotitalo-, taloyhtiö- ja Yrityslaajakaista -asiakkaitamme. Tämä on lahjamme sinulle, jotta voit jakaa joulun iloa ja lämpöä ilman verkon hidasteita. Kaikki asiakkaamme saavat omasta tilauksestaan riippumatta 1 Gigan nopeuden.

Juhla-aikaan 18.12.2023 – 8.1.2024 saat nauttia entistäkin vauhdikkaammasta netistä, jossa elokuvat pyörivät sujuvasti, pelaaminen ei lagaa, lataukset sujuvat kuin tanssi, ja aineistot latautuvat silmänräpäyksessä.

Tämä nopeuden muutos ei vaadi sinulta minkäänlaisia päivityksiä. Huomioithan kuitenkin, että jos laitteesi eivät vielä tue yhden gigan nopeuksia, tämä joululahja ei tällä kertaa ole sinua varten. Älä huoli, yhteytesi kulkee silti samalla vauhdilla kuin ennenkin – aina sillä nopeudella, mitä olet MPY:ltä tilannut.

Kiitos, että olet osa MPY:n valokuituonnellisten joukkoa. Toivotamme sinulle ja läheisillesi riemukasta joulua. Olkoon tuleva vuosi täynnä nopeita yhteyksiä ja digitaalisia seikkailuja!