EtusivuKuluttajilleUutisetMPY liittyy Avoin Kuitu-verkostoon

MPY liittyy Avoin Kuitu-verkostoon

1.9.2022

MPY liittyy Avoin Kuitu -verkostoon. Tarjoamme jatkossa MPY:n nettiliittymiä kaikkialle Suomeen.

ICT- ja tietoliikenneyritys MPY liittyy 1.9.2022 Avoin Kuitu -verkostoon palveluntarjoajaksi. MPY tarjoaa jatkossa verkoston kautta valokuituyhteyden hankkineille asiakkaille huippunopeat nettiliittymät ja kattavat lisäpalvelut.

Telian Avoin Kuitu on eri toimijoiden yhteistyöverkosto, jonka kautta asiakkaat voivat valita valokuidun toimittajan useamman toimijan joukosta ympäri Suomen. Kuituverkkoyhtiöiden lisäksi yhteistyöverkostossa on mukana monia eri palveluntarjoajia, joilta asiakas voi hankkia valokuituliittymään palvelut.

”Suomalaisten kotitalouksien netin käyttö, eli siirrettävän datan määrä, tuplaantuu kolmessa vuodessa. Avoin Kuitu -verkoston kautta MPY on vahvasti mukana tarjoamassa kiinteisiin valokuituyhteyksiin palveluita, mutta rakennamme myös omaa valokuituverkkoa usealla eri alueella Etelä-Savossa. Liittyminen Avoin Kuitu -verkostoon palveluntarjoajaksi tuo meille lisää uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia sekä vahvistaa asemaamme palveluoperaattorina”, kertoo MPY-konsernin toimitusjohtaja Juha Häkämies.

Asiakkuusjohtaja Elisa Ketomaa sanoo olevansa innoissaan Avoin Kuitu -verkostoon liittymisestä, sillä mukana olo tekee MPY:stä valtakunnallisen toimijan myös kuluttajien keskuudessa.

Uudet palveluntarjoajat lisäävät asiakkaiden valinnanvapautta

Avoin Kuitu -verkostoon kuuluu tällä hetkellä kymmeniä toimijoita. Telian Wholesale-liiketoiminnan vastaava johtaja Heikki Lahti näkee palvelutarjoajien määrän kasvun asiakkaiden kannalta positiivisena.

”Hienoa saada uusia palveluntarjoajia mukaan. MPY vahvistaa osaltaan Avoin Kuitu -verkoston palvelutarjontaa ja lisää asiakkaiden valinnanvapautta”, hän sanoo.

Yksi verkoston toimijoista on verkkoyhtiö Valokuitunen. Myös yhtiön kaupallinen johtaja Fredrik Relander näkee MPY:n mukaantulon edut.

”On hienoa, että palveluntarjoajien määrä verkossamme kasvaa MPY:n mukaantulon myötä. On ehdottomasti asiakkaidemme etu, että meillä on entistä enemmän valinnanvaraa sekä palveluntarjoajista että palveluista. Näin palvelut ovat laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä”, hän summaa.

Lisätietoja:

Juha Häkämies, toimitusjohtaja MPY-konserni
juha.hakamies@mpy.fi
puh. 044 019 0500

Tutustu muihin uutisiimme: