EtusivuKuluttajilleUutisetKesän bonuskanavat

Kesän bonuskanavat

14.6.2023

Kesän bonuskanavat kesä-, heinä- ja elokuussa näkyvät kaapeli-TV asiakkaille seuraavasti.


Kesäkuussa
TV-kortti-asiakkaille avautuu näkyviin uutiskanava BBC News kanavapaikalla 347. Lisäksi Viasat Nature on avoimessa katselussa kaikille kaapeli-TV-asiakkaille (495).

Viasat Nature tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja koko perheelle. Kanava tarjoaa uusimpia sarjoja huikeista nähtävyyksistä maailman ympäri ja seuraa myös viimeisimpiä keskustelunaiheita ympäristöstämme.

Heinäkuussa bonuskanavana TV-kortti-asiakkaille esittäytyy C More Juniori (154).

C More Juniori on lasten ikioma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oman elokuvaillan! Ja kaikki suomeksi puhuttuna.

Elokuussa on vuorossa Viasat Explore (491) kaikille kaapeli-TV-asiakkaille. Lisäksi TV-kortti-asiakkaat saavat jälleen nauttia monipuolisesta BBC News uutiskanavasta (347).

Viasat Explore on täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita kuten tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista.

 

Huomioithan, että BBC News sekä C More Juniori -kanavien katseluun tarvitset TV-kortin ja Cable HD Ready -laitteen, joka tulee linkittää TV-kortin kanssa.

Tutustu kanavapaketteihimme täällä.

Tutustu muihin uutisiimme: