Etusivu UUSIKuluttajilleUutisetIlmianna taloyhtiösi

Ilmianna taloyhtiösi

1.3.2024

Ilmianna taloyhtiösi hallituksen puheenjohtaja

Asutko Heinolassa, Lahdessa tai Orimattilassa? Puuttuuko teidän taloyhtiöstänne valokuitu, joka mahdollistaa muun muassa huippunopean ja toimintavarman nettiyhteyden koko taloyhtiön asukkaille.

Ilmianna meille taloyhtiösi maaliskuun 2024 aikana. Kauppaan johtavan vinkin antaja saa 500 €:n lahjakortin Giganttiin. Ole nopea, sillä vain 31.3. mennessä tehdyt ilmiannot ehtivät mukaan.

Miksi valita valokuitu?

Nopea internetyhteys katsotaan nykypäivänä perustarpeeksi. Kun saman taloyhtiöliittymän sisällä striimataan, surffataan tai työskennellään etänä, nettikaistalle tulee helposti ruuhkaa. Torven soitto ei auta, mutta tarjolla on onneksi päättymätön ohituskaista: valokuitu.

Toimintavarman valokuituliittymän nopeus pysyy tasaisena muiden samanaikaisten käyttäjien määrästä riippumatta. Taloyhtiön asukkaan arki helpottuu huomattavasti, kun some, pelit, elokuvat, työt ja palvelut toimivat moitteettomasti. Lisäksi valokuidun tiedonsiirtokyky on lähes rajaton. Tämä mahdollistaa sen, ettei kaistaa tarvitse jakaa ja nopeus säilyy tasaisena.

Tee ilmianto kampanjasivuillamme

Mikäli taloyhtiölläsi ei ole vielä valokuitua, ilmianna taloyhtiösi alla olevien kampanjasivujemme kautta. Voit tutustua Ilminanna taloyhtiösi -kilpailun sääntöihin täällä.

 

Tutustu myös muihin uutisiimme: