Etusivu UUSIKuluttajilleUutisetDigitalkkarit -ketju laajenee Joensuuhun

Digitalkkarit -ketju laajenee Joensuuhun

15.12.2022

Digitalkkarit on valtakunnallinen digihaasteiden asennus- ja opastuspalveluihin erikoistunut franchising -ketjumme. Toimintamme on vahvassa kasvussa ja laajenemme nyt Joensuuhun. Uutena franchising -yrittäjänä joulukuussa 2022 aloittaa Pasi Rahko.

Mitä palveluita tarjoamme?

Digitalkkarit -ketju tarjoaa kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut sekä kuluttajille että pienyrityksille. Palvelut on suunnattu asiakkaille, joilla ei oma aika eikä osaaminen riitä. Kotona tehtävien palveluiden käyttöä vauhdittaa 60 %:n kotitalousvähennys, joka on merkittävä kuluttaja-asiakkaalle.

Yleisimpiä Digitalkkarin tekemiä töitä ovat mm. TV- ja kotiteatterilaitteiden asennukset ja opastukset, kodin laajakaistalaitteiden asennukset sekä tietokoneiden, tablettien ja älypuhelimien erilaiset asennukset ja ongelmanratkaisut. Tarjoamme myös jatkuvan huolenpidon ja tietoturvan palveluita, joiden avulla asiakas välttää digiongelmat etukäteen ja voi hyvillä mielin käyttää laitteita helposti ja tietoturvallisesti.

Digitalkkarit -palvelumme nyt myös Joensuussa

Joukossamme on 15.12.2022 aloittanut uusi yrittäjähenkinen ja tekniikasta kiinnostunut asiakaspalvelija, joka jättää sydänjälkiä asiakaskohtaamisiin.

”On hienoa kuulua kotimaiseen Digitalkkarit -ketjuun ja olla mukana rakentamassa entistä vahvempaa asiantuntijuutta sekä tietysti laadukasta palvelua asiakkaille. Tässä tehtävässä minua kiinnostaa etenkin töiden vaihtelevuus ja asiakkaiden kohtaaminen sekä heidän haasteidensa selättäminen”, pohtii Pasi innostuneesti.

Digitalkkarit -ketjun tavoitteena on olla Suomen suosituin kodin viihdelaitteisiin ja tietoteknisiin laitteisiin liittyvä asennus-, opastus-, tuki- ja ylläpitopalveluiden toimittaja! On ilo tuoda kotona suoritettavat palvelumme nyt myös Joensuun alueen asukkaiden saataville. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme Pasi!

 

Lue lisää Digitalkkarit -ketjumme valtakunnallisista asennus ja opastuspalveluista nettisivuiltamme.

Tutustu muihin uutisiimme: