EtusivuKonserniArtikkelitNäin välitämme hyvinvoinnista MPY:llä

Näin välitämme hyvinvoinnista MPY:llä

31.5.2022

Me MPY:llä kiinnitämme jatkuvasti huomiota hyvinvointiin ja kuuntelemme herkällä korvalla MPY:läisten toiveita hyvinvoinnin edistämiseksi.

Koronapandemia sai ihmiset pohtimaan, millä asioilla omassa työssä on todella merkitystä. Työn ja vapaa-ajan sujuva yhdistäminen on tärkeä osa mielekästä työtä ja vastuullisuutta. Se on kriittinen tekijä myös työpaikan valinnassa.

Meille hyvinvointi on niin tärkeä asia, että se sisältyy arvoihimme, joista yksi on välittäminen. Tässä muutamia esimerkkejä siitä, miten panostamme MPY:läisten hyvinvointiin:

Käytössämme on hyvinvointietu

Sen lisäksi, että tarjoamme työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun, on MPY:läisten mahdollista käyttää hyvinvointietua valitsemiinsa hyvinvointi- ja terveyspalveluihin kuten hierojalla tai hammaslääkärillä käymiseen.

Liikumme työsuhdepyörillä

Otimme työsuhdepyörän käyttöön MPY:n henkilöstön toiveesta. Haluamme edistää MPY:läisten liikkumista ja liikunnan kautta syntyvää mielialan kohentumista ja stressin vähentymistä. Kannustamme työsuhdepyörän myötä vastuulliseen ja ympäristöystävälliseen liikkumiseen.

Työskentelemme joustavasti etänä ja toimistoilla

MPY:llä useita tehtäviä voi hoitaa mistä vaan. Sovimme tiimeissä, miten työtä on parhainta tehdä etänä ja toimistolla. Etätyö edistää joustavuutta työn ja vapaa-ajan välisissä siirtymissä, lisää työssä vaikuttamisen mahdollisuuksia ja modernisoi työnteon tapoja. MPY:llä työn saa keskeyttää kesken päivää salikäynnin tai lenkin takia.

Hyödynnämme säästövapaita

Saamme joustavuutta lomiin säästövapaalla, jonka myötä MPY:läiset voivat siirtää lomapäiviä pidettäväksi myöhemmin.

Edistämme ja sovellamme parhaita työskentelykäytäntöjä

Korona-aikana selvitimme MPY:läisten parhaita käytäntöjä sähköpostien lähettämiseen ja palaverien pitämiseen, jotta voimme huomioida toinen toistemme työaikaa ja työn organisointia. Kalenterimme lyhentää automaattisesti tunnin palaverikutsun 50 minuuttiin ajan säästämiseksi ja ajatusten siirtymiselle aiheesta toiseen.

Hyvinvointivalmennukset ovat osana lähijohtamistamme

Esihenkilöillämme on taidot havaita ja ratkaista työhyvinvointia ja -kykyä haastavia tekijöitä varhaisen välittämisen mallin mukaisesti. Välittäminen kuuluu oleellisena osana hyvän johtamisen periaatteisiimme läsnäolon, tunneälyn ja kuuntelemisen myötä. MPY:llä työssä on naurua, huumoria ja töihin on kiva tulla.


Kirjoittaja Satu Berlin

Satu on pitkän linjan HR-ammattilainen ja MPY:n henkilöstöjohtaja, jolle työpaikan menestyminen ihmisten kautta on sydämen asia. Työssään hän edistää kulttuuria, jossa työntekijät pääsevät loistamaan kirkkaimmassa valossaan ja tekemään merkityksellistä työtä.

Katso avoimet työpaikkamme ja tule sinäkin MPY:lle tekemään palkitsevaa työtä!
Avoimet työpaikat