Etusivu UUSIKonserniArtikkelitMeillä MPY:llä jokainen on supersankari

Meillä MPY:llä jokainen on oman osaamisensa supersankari  – tarvitsemme juuri sinut ICT-alan kasvavaan tiimiimme.

Kysyntä ICT-alan osaajista on ollut viime vuosina kovaa yritysten investoidessa digitaliseen muutokseen, pilvisiirtymään ja tietoturvaan. Kun yritykset tavoittelevat lisäksi kasvua, on rekrytointi jatkuvaa ja haastateltavien ihmisten määrä suuri. Uusien osaavien konsulttien rekrytoinnin ollessa yhä vaikeampaa, pyrkivät useat yritykset erottautumaan rekrytointimarkkinalla mitä erilaisin keinoin houkutellessaan alan osaajia töihin.

Meillä saat olla oma itsesi

Me MPY:llä olemme käyttäneet viimeisen vuoden aikana paljon aikaa arvojemme mukaiseen toimintaan, tiimien rakentamiseen ja asiakkaan nostamiseen keskiöön. Meillä ICT-alan osaaja saa olla juuri oman itsensä – meille jokainen ihminen on oman osaamisensa supersankari. Haluamme MPY:llä rakentaa tiimit, joiden jäsenet täydentävät toinen toisiaan. Meille on tärkeää, että työ on mielekästä ja töissä tuntee tulevansa hyväksytyksi.

Aitous vetää puoleensa

Emme myöskään usko, että osaajia pitäisi aktiivisesti houkutella pois kilpailijalta. Me uskomme vahvasti siihen, että aito MPY:läisyys kyllä vetää puoleensa. Meillä työskennellessä saat olla oma itsesi ja kuulut joukkoomme, jossa haluamme tehdä töitä yhdessä ja luoda MPY:stä sellaisen ICT-alan työpaikan, jossa meidän on hyvä olla. Rakennamme yhdessä tiimiä, joka pitää asiakkaan asioiden ratkaisemisesta ja palvelun tuottamisesta nostaen asiakkaan keskiöön.

Tule mukaan ja ole oman osaamisesi supersankari

Haluaisitko tulla mukaan kasvavaan ja menestyvään tiimiin? Se mitä toivomme sinulta on, että pystyt asettamaan asiakkaan toiminnan keskiöön ja haluat tehdä työsi myötätuntoisella asenteella – hyvien työkavereiden kanssa. Meillä MPY:ssä jokainen ihminen saa olla oma itsensä ja jokainen on oman osaamisensa supersankari.

Terveisin,

Juha Häkämies

MPY:läinen

Katso avoimet työpaikkamme tai lähetä vapaamuotoinen hakemus!

Avoimet työpaikat