EtusivuKonserniUutisetSami Pulkkinen nousee MPY-konsernin talousjohtajaksi

Sami Pulkkinen nousee MPY-konsernin talousjohtajaksi

3.11.2021

Sami Pulkkinen jatkaa MPY-uraansa uudessa roolissa konsernin talousjohtajana. Marraskuusta 2021 lähtien hänen vastuullaan ovat MPY-konsernin talous sekä siihen liittyvä hallinto. Lisäksi Pulkkinen on nimitetty osaksi konsernin johtoryhmää.

Pulkkinen työskenteli aiemmin MPY-konsernin talouspäällikkönä yhdeksän vuoden ajan. Hän kokee uuden tehtävänsä innostavana ja positiivisena haasteena.

– Konsernin yhtiöt, niiden talousluvut ja tiimi ovat minulle tuttuja, mikä helpottaa uuden roolin omaksumista. Aiemmin olin talouden peruutuspeiliin katsovassa roolissa, mutta nyt on nostettava pää ylös ja katsottava myös pitkälle tulevaisuuteen. Pääsen näköalapaikalle mielenkiintoisessa vaiheessa, sillä meillä on terveet, positiivista tulosta tekevät firmat konsernissa, mutta markkinan murros tuo mukanaan sekä haasteita että uusia mahdollisuuksia, Pulkkinen kertoo.

Pulkkinen seuraa tehtävässä Sanna Blinnikkaa, joka jatkaa työuraansa MPY:n ulkopuolella marraskuun jälkeen.

– Samin monipuolinen ja laaja kokemus MPY:n taloushallinnon tehtävistä ja kehittämisestä antaa hyvän pohjan MPY:lle jatkaa uudistumistaan, MPY-konsernin toimitusjohtaja Juha Häkämies toteaa.

Lisätietoja:

MPY Osuuskunnan toimitusjohtaja Juha Häkämies, juha.hakamies@mpy.fi, puh. 044 019 0500