EtusivuKonserniUutisetJenni Hantula on nimitetty MPY:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

Jenni Hantula on nimitetty MPY:n markkinointi- ja viestintäjohtajaksi

4.1.2022

Jenni Hantula aloittaa MPY-konsernin markkinointi- ja viestintäjohtajana tammikuun 2022 alusta. Hän on MPY-urallaan tähän asti toiminut MPY Yrityspalvelujen markkinointijohtajana.

Hantula on aloittanut MPY:llä elokuussa 2021 ja uudessa tehtävässään hän raportoi MPY-konsernin toimitusjohtaja Juha Häkämiehelle. Jenni kokee uuden tehtävänsä upeana mahdollisuutena ja erittäin mielenkiintoisena haasteena.

– On suuri ilo ja kunnia aloittaa tässä tehtävässä. Syksyn aikana olemme tehneet jo tiivistä yhteistyötä brändi-ilmeen uudistuksen parissa koko markkinointi- ja viestintätiimimme voimin ja hienoa, että jatkossa yhteistyö tiivistyy entisestään. Syksyn projektit ovat jo osoittaneet, että markkinoinnissamme on löydettävissä paljon erilaisia synergiaetuja liiketoimintojen välillä ja erittäin innokkain mielin lähden rakentamaan yhdessä tiimin kanssa MPY:tä yhtenäisemmän brändi-ilmeen alle. Työhistoriani auttaa ymmärtämään molempien liiketoimintojen kokonaisuutta, ja uudessa roolissa kiehtoo erityisesti mahdollisuus jättää koko tiimin kädenjälki osaksi yrityksen kasvutarinaa, kertoo Hantula.

– Olen innoissani, että saamme talon sisältä Jennin kaltaisen markkinoinnin osaajan vetämään MPY-konsernin markkinointi- ja viestintätiimiämme. Jenni on jo lyhyessä MPY-ajassaan osoittanut vahvan osaamisensa MPY-brändin uudistamiseen sekä kehittyvän palveluvalikoimamme viestimiseen nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Hän on onnistunut tuomaan tuoretta ja pirteää näkemystä uudistaessamme MPY:tä yhdessä koko tiimimme voimin, sanoo MPY-konsernin toimitusjohtaja Juha Häkämies.

Lisätietoja:

MPY Osuuskunnan toimitusjohtaja Juha Häkämies, juha.hakamies@mpy.fi, puh. 044 019 0500