EtusivuKonserniUutisetICT-alan toimihenkilölakko voi viivästyttää MPY:n toimintaa

ICT-alan toimihenkilölakko voi viivästyttää MPY:n toimintaa

25.4.2022

PÄIVITYS: ICT-alan toimihenkilöitä koskeva lakko päättyi 7.6.2022 ammattiliitto PRO:n ja Paltan päästyä sovintoon.

Sovintoesityksen hylkäämisen vuoksi lakko jatkuu. Sen on ilmoitettu päättyvän 22. toukokuuta, ellei sopimukseen päästä ennen tätä.

Ammattiliitto Pro hylkäsi ICT-alan sovintoesityksen. Kahden viikon mittainen lakko käynnistyy maanantaina 25.4. ja se vaikuttaa myös MPY:n toimintaan.

Pyrimme kaikin keinoin minimoimaan mahdollisen lakon vaikutukset asiakkaisiimme. Olemme tehneet sisäisiä varajärjestelyjä, sillä meille on erittäin tärkeää turvata palveluidesi jatkuvuus myös lakon aikana. Varmistamme myös yhteiskunnan toiminnan ja turvallisuuden kannalta kriittiset toiminnot poikkeavasta tilanteesta huolimatta.

Kuluttajat, taloyhtiöt ja pienyritykset

Lakko voi aiheuttaa ruuhkaa asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite asiakaspalvelu@mpy.fi ja Mikkelin myymälämme kuitenkin ovat auki normaalisti kello 8–17. Myös MPY Botti palvelee sinua nettisivuillamme.

Huomaathan, että olemme 20.4. ottaneet käyttöön OmaMPY -itsepalveluportaalin. Sen kautta voit esimerkiksi hallita tietojasi sekä tilata laajakaistaliittymiä ja lisäpalveluita. Palvelun löydät osoitteesta oma.mpy.fi. Myös muut verkkopalvelumme ovat normaalisti käytössä lakon aikana.

Tiedotamme lakon vaikutuksista toimintaamme sovittelun edetessä. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä meihin osoitteessa asiakaspalvelu@mpy.fi.

Yritysasiakkaat

Lakko voi aiheuttaa viivettä laskutukseemme, toimituksiimme, palvelutuotantoomme sekä käyttöönottoprojekteihimme. Otamme yhteyttä niihin yritysasiakkaisiin, joita mahdolliset viiveet koskevat.

Tiedotamme lakon vaikutuksista toimintaamme sovittelun edetessä. Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi.