Ilmianna taloyhtiösi -kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

MPY Telecom Oyj, Y-tunnus 1570688-2, Yhteystiedot: Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli (jäljempänä ”järjestäjä” tai ”MPY”). Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia markkinointi@mpy.fi.

2. Ketkä voivat osallistua?

Ilmianna taloyhtiösi -kilpailuun voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat, ilmiantamassaan taloyhtiössä asuvat luonnolliset henkilöt poislukien MPY:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

3. Miten kilpailuun voi osallistua?

Ilmianna taloyhtiösi -kilpailun ilmiantoaika alkaa 23.2.2024 ja päättyy 31.3.2024. Taloyhtiön ja MPY:n välinen taloyhtiösopimus tulee olla tehtynä viimeistään 31.12.2024.

Ilmianto edellyttää, että ilmiantaja asuu kyseisessä taloyhtiössä. Kilpailuun osallistutaan jättämällä vinkki taloyhtiön hallituksen puheenjohtajasta kilpailusivuilla olevalla lomakkeella. Kilpailuun osallistuja on lisäksi pyytänyt taloyhtiön yhtiökokouksen asialistalle MPY:n valokuituun liittymistä.

Osallistumalla tähän kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä kilpailun ehtoja. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman velvollisuutta ilmoittaa muutoksesta erikseen kilpailuun jo osallistuneille henkilöille.

4. Palkinnot

Jos ilmianto johtaa kauppaan 31.12.2024 mennessä (MPY:n taloyhtiösopimus ilmiannetun taloyhtiön kanssa), ilmiantaja voittaa 500 euron arvoisen lahjakortin Giganttiin. Jos samalla taloyhtiöllä on useita ilmiantajia, Gigantin 500 euron arvoinen lahjakortti arvotaan näiden ilmiantajien kesken.

Palkintoa ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. MPY vastaa arpajaisverosta niissä tapauksissa, kun lahjakortti arvotaan. Muutoin voittaja vastaa itse mahdollisista palkinnosta aiheutuvista veroseuraamuksista.

MPY on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti 31.12.2024 mennessä. Ellei voittajaa onnistuta tavoittamaan kohtuullisina pidettävistä yhteydenottoyrityksistä huolimatta, tai mikäli voittaja ei täytä kilpailun osallistumisedellytyksiä, lahjakorttia ei toimiteta hänelle. Jos kyseessä oli useiden ilmiantajien kesken arvottu lahjakortti, arvotaan uusi voittaja.

4. Henkilötietojen käsittely

MPY käsittelee ilmiantajien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. MPY:llä on lisäksi oikeus julkaista palkintojen saajien etunimi ja paikkakunta MPY:n sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy MPY:n tietosuojaselosteesta.

5. Järjestäjän vastuu

Ilmiantaja vapauttaa MPY:n sekä kilpailun järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. MPY ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Meta ei ole millään tavalla osallisena kilpailuun.